competentie die niet mag ontbreken

Entrepreneur gezocht

Er zijn van die competenties die in een goede vacaturetekst niet mogen ontbreken. Ik noem er een paar:

  • out-of-the-box
  • geen 9-tot-5 mentaliteit
  • zelf startend vermogen
  • authentiek
  • analytisch
  • track record in ……

Het zijn van die algemeenheden. Out-of-the-box verwijst bijvoorbeeld niet naar de achtergrond van de kandidaat die moet toch behoorlijk in-the-box zijn. Maar nu heb ik toch een case waar een ander zo vaak misbruikt begrip toch van toepassing is: Entrepreneur.

Deze keer past het, oordeelt u zelf. Ondernemer zoekt ondernemer, nou ja die het tot nu toe net niet gedaan heeft of misschien ook wel. Wanneer het er nog niet van gekomen is, is de enige reden dat hij/zij het briljante idee nog niet heeft bedacht.

Hoeft ook niet want deze ondernemer heeft het wel bedacht. Liaison zijn tussen afnemers van chemische grondstoffen in Europa en producenten in het Verre Oosten ofwel alle zorg uithanden nemen; denk daarbij aan o.a. de selectie van betrouwbare partners, de logistieke, administratieve en juridische afhandeling et cetera. Nu is er sprake van een groeimarkt: Waterbehandeling.

Wie durft?

Comments  -  0 Comments

There are no comments yet.

Leave a reply

*

YVY | advice search match

Oudeschans 3a 1011 KP Amsterdam
+31 20 644 30 64

Copyright © 2014 Powered and designed by www-degroen.nl.