YVY wenst je veel vrije tijd in je zomervakantie

Want dat is goed voor de business. Veel vrije tijd betekent veel momenten om na te denken, te reflecteren en de balans op te maken: “Heb ik het nog naar mijn zin?”, “Heb ik voldoende voortuitgang geboekt?”, Is het zo gegaan als ik gehoopt had?”. Natuurlijk wel relaxed, geen rush, rustig BBQ ‘en, een beetje varen en van de schaduw genieten. Maar ondertussen…

Er blijken grofweg twee van dit soort momenten te zijn per jaar een tijdens de zomervakantie en de andere tijdens de kerst. Meestal tijdens een van de familie etentjes: “Als je -die ander- weer hoort hoe fantastisch hij/zij het allemaal wel niet heeft gedaan”.
Dus YVY wens je veel vrije tijd de komende 2 maanden, zodat je kan uitkijken naar het familie etentje tijdens de kerst.

Comments  -  0 Comments

There are no comments yet.

Leave a reply

*

YVY | advice search match

Oudeschans 3a 1011 KP Amsterdam
+31 20 644 30 64

Copyright © 2014 Powered and designed by www-degroen.nl.