/OVER YVETTE VAN DER VLIET

 

page-yvette

Als je me vroeger had gevraagd wat ik wilde worden had ik gezegd topsporter. Het maakte me niet eens zo veel uit in wat. Tennis, atletiek, zelfs bridge; ik deed het allemaal met behoorlijk veel inzet. Wat me er in aantrok, was dat er een directe koppeling is te leggen tussen inspanningen en resultaat. Nog steeds ben ik een fanatiek hardloper, wielrenner en bridger. Alleen moest ik destijds snel inzien dat een topsport carrière niet voor mij is weggelegd.

Tijdens mij studie psychologie wist ik meteen wat er voor in de plaats moest komen: werving & selectie. Dat wilde ik, mens- en resultaatgericht. Ik schat dat ik één van de weinigen ben, die niet toevallig in dit vak is terecht gekomen, maar die zeer bewust voor dit vak heeft gekozen.

Ik ben nu ruim 20 jaar actief binnen deze branche. 2 jaar als trainer bij een bureau dat gespecialiseerd is in het voorbereiden van kandidaten op interviews, tests en assessment centers. 18 jaar bij een werving en selectiebureau als consultant, manager, marketeer en operationeel eindverantwoordelijke. Ik ben gek op dit vak. Ik vind direct-, en executive search het mooiste vak wat er is.

Yvette van der Vliet

Owner/Founder YVY | advice search match

YVY | advice search match

Oudeschans 3a 1011 KP Amsterdam
+31 20 644 30 64

Copyright © 2014 Powered and designed by www-degroen.nl.