/Over YVY


carrière coach

sparringpartner

integer

lef

resultaatgericht

ondernemend

persoonlijk

transparant

bevlogen

YVY | advice search match heb ik opgericht in de zomer van 2014. Omdat ik recruitment, direct search of executive search of headhunting of hoe je het ook wilt noemen een fantastisch vak vind. Als het niet had bestaan had ik het uitgevonden. Alles komt er in samen; psychologie, economie, strategie & diplomatie.

Human Capital is datgene wat organisaties bindt en onderscheidt. Maar hoe kom je aan de beste mensen? Hoe vindt de kandidaat in het woud van vacatures nu net die ene vacature die matcht met zijn/haar persoonlijke drijfveren, kennis en kunde?

De werving en selectie branche heeft het moeilijk. Toen ik begon adverteerden bedrijven (en werving en selectie bureaus) en kandidaten reageerden. Maar massa is geen kassa meer. Daarmee bereik je niet die ene fel begeerde kandidaat. Nu kan je zeggen dat die wel online bereikbaar is. Want iedereen is tegenwoordig zo ongeveer online bereikbaar. Maar hoe zorg je dat nu net jouw propositie aansluit. Dat er echt sprake is van één-op-één communicatie die persoonlijk is en aansluit bij de drijfveren, kennis en kunde van die ene kandidaat. Ofwel hoe zorg je voor de beste match tussen organisatie en kandidaat?

Om deze service te bieden ben ik begonnen met YVY| advice search match een direct-, en executive search bureau; persoonlijk en betrokken, bij zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Bij YVY gaat het om die ene perfecte match. Niet kan hij of zij deze functie, maar komen kandidaat en organisatie samen verder dan waar ze nu staan.

Yvette van der Vliet Founder/Owner
YVY | advice search match

     

 

Gedragscode

YVY | advice search match

Oudeschans 3a 1011 KP Amsterdam
+31 20 644 30 64

Copyright © 2014 Powered and designed by www-degroen.nl.